| Gula - Gula Kapas |
Last peyperrr..
Saturday, October 13, 2012 • 12:57 AM • 0 comments

weee~ last paper?? belum lagi la.. ada dua paper lagi. pre-calculus and biology.. huu~ so, apa yang sedang aku lakukan ni?? blogger?? hei hei! study lah.. #tak da mood# malam nanti aku study math ye dengan kawan-ii aku.. ok? sabar sabar..

hurm.,, tahniah lah, amin, irham, mas dah habis exam. masing-masing sibuk kemas-ii nak balik. eh, jap, masing-masing semua sibuk dah balik.. heehe! tak apa, kita kenelah enjoy hari hari terakhir, minggu minggu akhir kat pilah ni bersama housemate sebelum diganti dengan housemate yang baru.. huu~ aku mesti rindu korang nanti.. rindu nak dengar korang memekak, rindu nak keluar jalan-jalan dengan korang, rindu nak main basket dengan korang, and.. banyak lah lagi kan.. selepas ni belum tentu kita akan satu rumah, dapat lepak sama-sama kan? eh, sedih sedih pulak. stop!

ha, aku pun nanti mesti rindu dengan gengs study aku. azfar, adil, firdaus, anis, dyba, farihah, elyas, fadzil and lain-lain lah yang join kitaorang study walaupun sementara. haha! tengs kepada yang ajar aku tuh. terima kasih banyak-banyak. lagi lagi physics. kalaulah aku tak buat study macam ni, sah sah lah aku kebingugan nak jawab exam. sebabnya, banyak latihan yang kita buat lebih kurang sama konsepnya kan?? haha! insyaallah lah markah lulus tu lepas. #dekan?# nak lepas kan lulus tu dulu.. -,-

rumah~ waaa.... agak-agak nanti bila dah cuti nak buat apa eak kat rumah? haaa... aku dah rancang dah, nak tengok movie, main game. hehe! movie aku dah mintak dah banyak banyak dari budak budak ni. buat stok masa cuti. game pun dah mintak, walaupun biasa biasa je.. hehe! siaplah nanti.. semua aku balun.

okeylah, malas nak taip banyak banyak banyak banyak. btw, aku dapat banyak nama samaran kat sini, najwa, kucing, kak long. hahah! jangan pelik kalau dekat FB orang gelar aku macam tu yer.. =D

STUDY! STUDY! DEKAN! DEKAN! AMIN~


PASTFUTURE
The #star# moon owner ><
Hai! Assalamualaikum. feel free to comment anything but please, mind your words.. DILARANG MENCARUT ok? Terima Kasih kerana berkunjung ke sini. Daaaa.... =)
Change it Mood : I'm Happy =)
Status : single.. I Love Friends! HAHAH! ..


TALKIE TALKING

" Just Me and You "


FOLLOWERS


BLOG ARCHIVE;

  • Baling selipar
  • wohaa! study!!
  • STUDY WEEK aka CUTI !!
  • Nothing lah~
  • Coolblog!
  • Hari Raya bersama ex classmate. :)
  • selamat berbuka puasa!
  • Virus vs balik raya!
  • Najwa Latif vs ME!
  • hai!! lamanya ta update blog. dah berapa hari d...