| Gula - Gula Kapas |
Ready! Set! Go!
Thursday, November 29, 2012 • 11:25 PM • 0 comments

adik adik aku dalam rumah ni dah demam tau tak? demam running man. aigoo... aku pun still boleh lagi lah selamat.. bayangkan kerje diorang lepas bangun tidur, on tv, pasang running man.. sampai ke malam sebelum tidur.. pergh,, nampak tak? betapa sayangnya diorang dengan running man tuh. habis hard disk aku dekat diorang je.. nak amik buat main pun susah.. haha!! sampai parents aku pun join tengok cerita ni. abah aku pun ada cakap, "asyik tengok cerita ni je." haha! tapi abah pun join sekaki. tapi, apa nasib diorang lepas aku balik u? hardisk sah-ii aku bawak sana. haha! sama ada dioang copy  atau tengok kat internet.. kisah lah korang.. hushh.. 

btw, esok insyaAllah aku balik u. haha! sedih seyh.. aku plan nak balik ahad, tapi parents ade hal so, sabtu lah jawabnya.. mungkin aku nampak macam tak kisah, tapi ntah la.. sediih weyh. haha! macam nak pergi berperang je.. 

barang-ii aku pun tak siap kemas tapi sekarang aku sibuk duduk depan lappy. haha! lately, ayah aku cakap aku dah kurang makan sebab nak balik u. nampak kurus, erk. ahhah! aku nak menidakkannya, tapi betul gak. sebelum ni banyak gak aku makan. tapi sekarang makin lama makin kurang. wahahah! 

hurm. dah lah. bye. 

BERSEDIA SAMBUNG BELAJAR. :)


PASTFUTURE
The #star# moon owner ><
Hai! Assalamualaikum. feel free to comment anything but please, mind your words.. DILARANG MENCARUT ok? Terima Kasih kerana berkunjung ke sini. Daaaa.... =)
Change it Mood : I'm Happy =)
Status : single.. I Love Friends! HAHAH! ..


TALKIE TALKING

" Just Me and You "


FOLLOWERS


BLOG ARCHIVE;

  • MENGHITUNG DETIK DEMI DETIK
  • Result Final
  • assalamualaikum awak. hurm.. sebenarnya saya send...
  • Hari-Hari Di Rumah
  • Detik Perpisahan
  • Last peyperrr..
  • Baling selipar
  • wohaa! study!!
  • STUDY WEEK aka CUTI !!
  • Nothing lah~