| Gula - Gula Kapas |
semester 3
Tuesday, October 8, 2013 • 7:48 AM • 0 comments
Tamat sudah semester 3 aku. maknanya aku dah nak masuk semester 4. maknanya dah nak tahun 2014. maknanya aku dah nak 2o tahun. OH!! dah TUA dah aku. :3 fullstop!

okey. refresh semula kenangan semester 3. #kelip-ii mata# semester 3 ni macam tak banyak benda je jadi. ntah lah. banyak. cuma lebih pada masalah.HAHA! pelajar bermasalah rupanya aku ni. btw, aku dah rapat dengan junior aku, food tech. huzaifah, syafik and kamarul. haha! baik diorang nyh. >< nak cerita lebih-ii, malas. haha! ah! aku tak ada mood lah nak post cerita kat blog ni. dah la. bye~

btw, hari tu budak rumah aku ada buat makan-ii satu rumah. makan kfc. haha! 1st time gather ramai-ii makan. serius sakit perut sebab dengar cerita. yelah, bila senior, junior bergabung, berbeza diploma, gossip, cerita panas, teknologi, semua keluar. semua jadi bahan ketawa. ok. sedih ok. tetibe satu rumah boleh rapat bila nak habis sem. mengada tau. bukan bermaksud sebelum ni tak rapat, before ni ok je, just kali ni lagi nampak UNITY kitorang. hehe! dah. bye~ salam. 

# SETIAP KENANGAN TU BERHARGA # ;)


PASTFUTURE
The #star# moon owner ><
Hai! Assalamualaikum. feel free to comment anything but please, mind your words.. DILARANG MENCARUT ok? Terima Kasih kerana berkunjung ke sini. Daaaa.... =)
Change it Mood : I'm Happy =)
Status : single.. I Love Friends! HAHAH! ..


TALKIE TALKING

" Just Me and You "


FOLLOWERS


BLOG ARCHIVE;

  • zaman darjah 6
  • Puasa oi!!
  • Food Pyramid
  • "Sahabat sejati sehidup semati" ;)
  • the end of semester 2
  • Dinner block
  • explorace- RIOL
  • The dayyss
  • cerita si Dia
  • Jodoh